Sport

Balázs Attila sérülése miatt feladta

 Balázs Attila 2:2-es állásnál sérülés miatt feladta első fordulós mérkőzését a Melbourne-ben zajló, Great Ocean Road Open elnevezésű 320 ezer dollár (94,4 millió forint) összdíjazású keménypályás tenisztornán.

Hirdetés

Bió rovarirtás Budapesten és Pest megyében garanciával

    A magyar szövetség közösségi oldala szerint a világranglistán 94. játékos lábsérülés miatt adta fel a spanyol Carlos Alcaraz elleni találkozóját. A férfiversenyeket szervező ATP honlapja azt írta, Balázs a bal sarkában érzett fájdalom miatt nem folytatta a játékot a negyedik gémet követően.


   

 “Három hetet edzettem itt panaszmentesen, de a mostani mérkőzésen tíz perc után, a negyedik gémben egy rossz mozdulatnál előjött egy korábbi sérülésem”

– nyilatkozta Balázs az MTI-nek. Hozzátette, hogy régóta bajlódott a talpával, és bár úgy érezte, hogy rendbe jött, most mégis emiatt kellett feladnia a keddi meccset.

    “A legfőbb cél a jövő heti Australian Openen való szereplés, ezért nem is erőltettem tovább a játékot, mert most öt-hat napunk van arra, hogy rendbe jöjjek”

– mondta a 32 éves játékos. Kiemelte, jó körülmények között tudják ápolni, ezért reménykedik abban, hogy játszani tud majd a jövő héten kezdődő Grand Slam-tornán.


    A Great Ocean Road Open az Australian Open egyik felvezető eseménye.

    Eredmény, 1. forduló (a 32 közé jutásért):
Carlos Alcaraz (spanyol)-Balázs Attila 2:2-nél Balázs sérülés miatt feladta.

Belföld Magyarország hírei a hírterjesztőtől

 • Megállapodtak a közös kormányzás alapelveiről
  by hirterjesztő on 2021-01-05 at 15:32

  Megállapodtak a közös kormányzás alapelveiről az ellenzéki pártok kedden. A pártok vállalták, hogy a demokratikus, szociálisan igazságos, egyben környezet- és klímatudatos, összetartó Magyarországért fognak dolgozni, ha megnyerik a 2022-es országgyűlési The post Megállapodtak a közös kormányzás alapelveiről appeared first on Belföld.

 • A Magyar Posta is szigorít
  by hirterjesztő on 2020-11-25 at 14:39

  Mától az ország összes postáján a nyitást követő egy órában elsőbbséget biztosítanak a kiszolgálásban a 65 év felettieknek, ezért az idősek számára javasolják, hogy közvetlenül nyitás után érkezzenek, a többi The post A Magyar Posta is szigorít appeared first on Belföld.

 • 47. hét – öt városban emelkedett a szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának mennyisége
  by hirterjesztő on 2020-11-24 at 18:50

  A 47. heti adatok alapján Békéscsabán, Miskolcon, Nyíregyházán, Salgótarjánban és Székesfehérváron emelkedett a koronavírus szennyvízben mért koncentrációja. Az elvégzett szennyvízvizsgálatok adatai alapján Kecskeméten és Szolnokon csökkenő tendenciát mutattak ki a The post 47. hét – öt városban emelkedett a szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának mennyisége appeared first on Belföld.

Ezt is olvassa el!
0 0 vote
Article Rating
Érdekel minket az ön véleménye is