A rezsibiztos biztosra ment, ezért túltolta

Megosztás

A fideszes politikus köztudottan otthonosan mozog a konyhában, az általa készített ételeket pedig rendszeresen fotókkal dokumentálja a Facebookon.

„A kacsamájat sózom, borsozom, hagymával, fokhagymával kacsazsírban kisütöm, a májat konyakkal együtt pürésítem, majd keményre vert tejszínhabbal összeforgatom, egyneműsítem. A hagymát félfőre szeletelem, áfonyalekváros, balzsamecetes vajon fonnyasztom, sózom, borsozom. A kalácsszeleteket serpenyőben megpirítom. Majd befaljuk az egészet” 

– írta Németh Szilárd.

Természetesen a Mandiner beszámolt az „eseményről”



Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .