A fideszes politikus köztudottan otthonosan mozog a konyhában, az általa készített ételeket pedig rendszeresen fotókkal dokumentálja a Facebookon.
„A kacsamájat sózom, borsozom, hagymával, fokhagymával kacsazsírban kisütöm, a májat konyakkal együtt pürésítem, majd keményre vert tejszínhabbal összeforgatom, egyneműsítem. A hagymát félfőre szeletelem, áfonyalekváros, balzsamecetes vajon fonnyasztom, sózom, borsozom. A kalácsszeleteket serpenyőben megpirítom. Majd befaljuk az egészet”
– írta Németh Szilárd.
Természetesen a Mandiner beszámolt az „eseményről”
- Megszűnik Budapest önálló város lenni?
- 1,9 milliárdos kártérítést kell fizetnie az V. kerületnek egy belvárosi telek kisajátítása miatt
- Kiskunfélegyháza – Megújult a Felsőtemető ravatalozója
- Bölcskénél – Tolna vármegye – találták meg a budafoki hajóbaleset áldozatát
- Ferenc pápa (1936–2025)