A fideszes politikus köztudottan otthonosan mozog a konyhában, az általa készített ételeket pedig rendszeresen fotókkal dokumentálja a Facebookon.
„A kacsamájat sózom, borsozom, hagymával, fokhagymával kacsazsírban kisütöm, a májat konyakkal együtt pürésítem, majd keményre vert tejszínhabbal összeforgatom, egyneműsítem. A hagymát félfőre szeletelem, áfonyalekváros, balzsamecetes vajon fonnyasztom, sózom, borsozom. A kalácsszeleteket serpenyőben megpirítom. Majd befaljuk az egészet”
– írta Németh Szilárd.
Természetesen a Mandiner beszámolt az „eseményről”
- Orbán nem lesz ott Trump beiktatásán
- MP képviselő marad
- 300 milliárd forintnyi uniós támogatás Budapestnek
- Az ALTEO is a BudaPartra költözik: közel 100%-os telítettségen a DOWNTOWN irodaház
- Brüsszelig jutott a magyar diákok ötlete