Fél napon belül elfogták szurkálót

A rendőrök tizenöt órán belül elfogták azt a feltételezett támadót, aki vasárnapra virradó éjszaka életveszélyesen megsebesített egy férfit a fővárosban.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2023. február 19-én 2 óra 10 perc körül a Budapest, V. kerület, Erzsébet téren két társaság szólalkozott össze, mely következtében ezidáig ismeretlen tettes egy hegyes eszközzel megszúrt egy férfit. A sértettet életveszélyes sérüléssel kórházba szállították. A Budapesti Rendőr-főkapitányság hajtóvadászatot indított az elkövető felkutatása érdekében.

A feltételezett elkövetőt a rendőrök azonosították, és kőbányai lakásán elfogták. A 18 éves fiatal elszámoltatása folyamatban van.

Néhány éve hasonló eset történt, szintén az Erzsébet térnél a József Attila utcában

Akkor a kiérkező rendőrök két úttesten fekvő embert találtak, akiknek olyan súlyos szúrt sérülései voltak, hogy a helyszínen életüket vesztették. Az eddigi adatok szerint két társaság verekedett össze.

Az esettel kapcsolatban a járőrök hat embert állítottak elő az V. kerületi Rendőrkapitányságra, akiknek az elszámoltatását megkezdték.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .