Marjorie Taylor Greene amerikai politikus sokallja az Ukrajnának küldött támogatást

Amerikában nem mindenki örül, hogy Ukrajnára dollár milliárdokat költenek a kormányon lévők.

Szívszorító látni ezeket a fogyatékkal élő ukrán katonákat itt a Kongresszus termeiben, ahogyan arra használták fel a kongresszusunkat, hogy nyomást gyakoroljanak arra, hogy az amerikaiak nehezen megkeresett adóforintjait adják Zelenszkijnek. Felszólítom az Ukrajnának szánt pénzeszközök ellenőrzését, valamint határunk finanszírozását és védelmét.

írta Twitter bejegyzésében az amerikai képviselőnő

Marjorie Taylor Greene amerikai politikus, üzletasszony és szélsőjobboldali összeesküvés-elméletek híve, aki Georgia 14. amerikai képviselőjeként szolgál. 2021 óta a kongresszusi körzetben.

A Republikánus Párt tagjaként és Donald Trump volt elnök hű támogatójaként 2020 -ban beválasztották a Kongresszusba, miután Tom Graves hivatalban lévő republikánus párti képviselő visszavonult.

A 2022-es félidős választásokon a politikus 65.9 %-ot ért el Georgia államban 170 003 szavazattal Marcus Flowers Demokrata párti képviselővel szemben. (34,1% 88 074 szavazat)

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .