Koronavírus – Ujhelyi István eljárást kezdeményez

Ujhelyi István szocialista európai parlamenti (EP-) képviselő hatósági eljárást kezdeményez a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (NAIH) a járványkezelés adatigénylésével összefüggésben – tájékoztatta az EP-képviselő az MTI-t szerdán közleményben.

    Ujhelyi István az eljárás indítását azzal indokolta, hogy „sokadik törvényes megkeresésére” sem válaszoltak érdemben a kormány illetékesei a járványkezelés, illetve a vakcinabeszerzések részleteivel kapcsolatban.


    Tájékoztatása szerint február elején küldött „részletes közérdekű adatigénylést” az Emberi Erőforrások Minisztériumának (EMMI) és Müller Cecília tisztifőorvosnak, mert – véleménye szerint – „a kormányzat hangos propagandát folytat, de eközben fontos és releváns információkat elhallgat a lakosság elől, például az oltóanyagok érkezését és berendelését illetően”. Az illetékesektől csak érdektelen, valós tartalommal nem bíró válasz érkezett – közölte.

Szponzorált tartalom

budapestrovarirtas Kártevőirtás, Rovarirtás, Rágcsálóirtás

  • Lorem ipsum dolor sit amet
    by mrhalyog on 2019-04-02 at 07:56

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Nam aliquam sem et tortor consequat id porta.

11600cookie-checkKoronavírus – Ujhelyi István eljárást kezdeményez

Vélemény, hozzászólás?