Koronavírus – Ujhelyi István eljárást kezdeményez

Koronavírus – Ujhelyi István eljárást kezdeményez

Ujhelyi István szocialista európai parlamenti (EP-) képviselő hatósági eljárást kezdeményez a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (NAIH) a járványkezelés adatigénylésével összefüggésben – tájékoztatta az EP-képviselő az MTI-t szerdán közleményben.

    Ujhelyi István az eljárás indítását azzal indokolta, hogy “sokadik törvényes megkeresésére” sem válaszoltak érdemben a kormány illetékesei a járványkezelés, illetve a vakcinabeszerzések részleteivel kapcsolatban.


    Tájékoztatása szerint február elején küldött “részletes közérdekű adatigénylést” az Emberi Erőforrások Minisztériumának (EMMI) és Müller Cecília tisztifőorvosnak, mert – véleménye szerint – “a kormányzat hangos propagandát folytat, de eközben fontos és releváns információkat elhallgat a lakosság elől, például az oltóanyagok érkezését és berendelését illetően”. Az illetékesektől csak érdektelen, valós tartalommal nem bíró válasz érkezett – közölte.

Szponzorált tartalom

Budapest rovarirtás Rovarirtás Budapest és Pest megye területén

  • Kutyával az ágyi poloska ellen?
    by rovarirto on 2021-04-20 at 10:24

    Az emberek évszázadok óta használják a kutyákat kártevőirtásra. Az ebek elsősorban rágcsálókat találtak meg és fogtak el, de mára már rovarokat is képesek felkutatni, száz százalékig környezetbarát módon. Kutyával az ágyi poloskák ellen Az ágyi poloska egy világszerte elterjedt, rendkívül sok kellemetlenséget okozó kártevő, aminek kiirtása igen időigényes és bonyolult A Kutyával az ágyi poloska ellen? bejegyzés először Budapest rovarirtás-én jelent meg.

Ezt is olvassa el!
0 0 votes
Article Rating
Érdekel minket az ön véleménye is