„Fogalmuk sincs erről az országról” – Bayer Zsolt az ellenzékről és a választásról

Mi történt a választáson? A Mandiner a magyar nyilvánosság neves szereplőit kérdezi meg új sorozatában a választás tanulságairól. Újabb interjúalanyunk: Bayer Zsolt publicista.

***

Mi történt a választáson?

A magyar nép megint csodát tett. Általában a magyar nép tud csodát tenni. Különösen kiélezett és fontos pillanatokban. Megtette most is. És ezt fordítják le úgy az ellenfeleink, hogy a magyar nép fogatlan, törött a szemüvege, nem mosdik és hülye. És ameddig ők ezt így látják, addig mindig ilyen arányban fognak vereséget szenvedni.

Meglepődött egyébként, hogy ekkora arányú volt a győzelem? Erre számított?

Nem számítottam ilyen fölényre, kényelmes, egyszerű többséget vártam. Engem is megdöbbentett, és pontosan ennek kapcsán mondtam azt, hogy a nemzet csodát tett.

A riportot végig olvashatod a Mandiner online oldalán.

Választás 2022-23 A fovarosunk.info melléklete

 • Megszüntetik a bölcsödei támogatást
  by valasztas2022 on 2023-09-10 at 13:57

  A kormány néhány éve azt hangoztatta, hogy minden nagyobb településre új bölcsödéket akarnak. Most akkor hogy is van ez? Súlyos és embertelen csapást mért az Orbán-kormány a kisgyermekes családok jelentős részére a bölcsődei támogatás megszüntetésével – mondta a DK humán területekért felelős főpolgármester-helyettese vasárnap az ellenzéki párt Facebook-oldalán közvetített online sajtótájékoztatón.     „Ebből a pénzből azok … Bővebben A Megszüntetik a bölcsödei támogatást bejegyzés először Választás 2022-23-én jelent meg.

 • Karácsony kiállt a Tabán védelméért
  by valasztas2022 on 2023-08-18 at 09:01

  Karácsony Gergely Nem akarok ünneprontó lenni. Nem is vagyok az. Persze a propagandasajtó majd ezzel vádol. De amikor Magyarország születésnapjára készülünk, büszkén ünnepelve hazánk múltját, talán el kellene gondolkodnunk azon, hogy a dicső múlt milyen kötelezettséget ró ránk a jövőre nézve. Ez a kép tegnap reggel készült a Tabánban, ahol retró fesztivál lesz augusztus 20-án. … Bővebben A Karácsony kiállt a Tabán védelméért bejegyzés először Választás 2022-23-én jelent meg.

 • Maruzsa Valériát választották Kéleshalom polgármesterének
  by valasztas2022 on 2023-06-07 at 08:34

  Maruzsa Valéria Veronika független jelöltet választották a Bács-Kiskun vármegyei Kéleshalom polgármesterének a vasárnap megtartott időközi választáson.     A Nemzeti Választási Iroda honlapján szereplő adatok szerint Maruzsa Valéria Veronika, a település korábbi alpolgármestere 98 (43,17 százalék) szavazatot kapott. A többi, szintén független jelölt közül Zsebi Sándor 45 (19,82 százalék), Klucsics Csaba 37 (16,3 százalék), Barna Mihály 23 … Bővebben A Maruzsa Valériát választották Kéleshalom polgármesterének bejegyzés először Választás 2022-23-én jelent meg.

17880cookie-check„Fogalmuk sincs erről az országról” – Bayer Zsolt az ellenzékről és a választásról

Vélemény, hozzászólás?