„Fogalmuk sincs erről az országról” – Bayer Zsolt az ellenzékről és a választásról

Mi történt a választáson? A Mandiner a magyar nyilvánosság neves szereplőit kérdezi meg új sorozatában a választás tanulságairól. Újabb interjúalanyunk: Bayer Zsolt publicista.

***

Mi történt a választáson?

A magyar nép megint csodát tett. Általában a magyar nép tud csodát tenni. Különösen kiélezett és fontos pillanatokban. Megtette most is. És ezt fordítják le úgy az ellenfeleink, hogy a magyar nép fogatlan, törött a szemüvege, nem mosdik és hülye. És ameddig ők ezt így látják, addig mindig ilyen arányban fognak vereséget szenvedni.

Meglepődött egyébként, hogy ekkora arányú volt a győzelem? Erre számított?

Nem számítottam ilyen fölényre, kényelmes, egyszerű többséget vártam. Engem is megdöbbentett, és pontosan ennek kapcsán mondtam azt, hogy a nemzet csodát tett.

A riportot végig olvashatod a Mandiner online oldalán.

Választások 2022-től napjainkig A fovarosunk.info választási melléklete

 • Tovább folyik az adok-kapok
  by valasztas2022 on 2024-04-16 at 07:32

  Tegnap az Egyenes beszéd vendége volt Tarlós István volt főpolgármester és Vitézy Dávid vádjaira reagált a műsorban. Vitézy Dávid kontrareagált Tarlós megállapításaira, de erre lehetősége lesz most pénteken is az ATV műsorában, addig nézzük közvetlen közelről. A Tovább folyik az adok-kapok bejegyzés először Választások 2022-től napjainkig-én jelent meg.

 • A Fidesz országos választmánya döntött az európai parlamenti (EP) listáról
  by valasztas2022 on 2024-04-16 at 06:50

  MTI – A Fidesz országos választmánya döntött az európai parlamenti (EP) listáról, a fideszes és KDNP-s képviselőjelöltek „csatasorba” álltak – mondta Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője, a párt európai parlamenti listavezetője hétfőn a Fidesz Facebook-oldalára feltöltött videóban.     „Soha nem volt még akkora a tétje az európai parlamenti választásoknak, mint most június 9-én” a brüsszeli bürokrácia háborús A A Fidesz országos választmánya döntött az európai parlamenti (EP) listáról bejegyzés először Választások 2022-től napjainkig-én jelent meg.

 • Bővült a jelölőszervezetek száma
  by valasztas2022 on 2024-04-16 at 06:42

  MTI – Újabb jelölőszervezeteket vett nyilvántartásba a június 9-ei választásokra hétfőn a Nemzeti Választási Bizottság (NVB).     Mivel a bejelentések megfeleltek a követelményeknek, az NVB nyilvántartásba vette az Európai Parlament (EP) képviselőinek választására és az önkormányzati választásra az Új Kezdet Pártot.    Az önkormányzati választásra nyilvántartásba vette a Polgári Lokálpatrióta Mozgalom Egyesületet, a Sóskúti Civil Kör Egyesületet, az Együtt A Bővült a jelölőszervezetek száma bejegyzés először Választások 2022-től napjainkig-én jelent meg.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .