DK: a Völner-ügy másik gyanúsítottja évekig fedezte a felcsúti fociakadémiát

A Demokratikus Koalíció (DK) szerint a korrupcióval vádolt Völner Pál, közelmúltban lemondott igazságügyi államtitkár ügyének szálai Orbán Viktor miniszterelnökig vezetnek – mondta az ellenzéki párt elnökségi tagja vasárnap, a Facebookon közvetített sajtótájékoztatón.

    Ráczné Földi Judit közölte, a Völner-ügy másik gyanúsítottja, a „letartóztatott Schadl György végrehajtóként éveken át fedezte a felcsúti fociakadémiát” a DK által indított TAO-perekben, amelyekben arra kerestek választ, mire költötte a felcsúti fociakadémia a kapott közpénzeket.


    Hangsúlyozta, Schadl György végrehajtóként akadályozta, hogy minden adatot megismerhessenek, ami „egyértelmű bizonyíték arra, hogy a Völner-ügy szálai a miniszterelnökig vezetnek”.


    A DK politikusa kijelentette, azonnali magyarázatot várnak a kormányfőtől arra, „mit kapott a vesztegetés miatt letartóztatott Schadl György azért cserébe, hogy végrehajtóként fedezte a Felcsútot”.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .