Medgyessy: ne módosítsa feles többséggel az Alaptörvényt

Megosztás

Medgyessy Péter volt miniszterelnök egy interjúban mondta az ATV-nek, hogy az ellenzék kormányra kerülve ne módosítsa feles többséggel az Alaptörvényt.

Medgyessy az ATV Egyenes beszéd című műsorában arra a kérdésre, hogy lát-e hasonlóságot Márki-Zay Péter helyzete és az ő egykori saját helyzete között, a következőt válaszolta:

Lehet egy nagy érték is, hogy valaki kívülről jön, mert hozhat olyan szavazókat, akik nem a hagyományos jobb- vagy baloldali szavazók, hanem ingadozók, és úgy látják, hogy megbízhatóbb válaszokat kaphatnak a kérdésekre, amikre régóta keresik a választ.

Szponzorált tartalom következik

  • Innováció az ágyi poloska irtásban
    by mrhalyog on 2021-03-25 at 23:38

    Ezt a kezelésünket egy speciálisan ágyi poloska ellen kifejlesztett, forradalmi, 180 fokos szárazgőzt előállító berendezéssel végezzük, amely a forgalomban lévő irtószerekkel szemben az ágyi poloska minden létformáját megöli (a petéket is!!!). A vegyszermentes irtás még az irtószeres irtásnál is nagyobb precizitást igényel, mivel a kezelendő felületeken centiméterről-centiméterre kell végigmenni, hogy az eredmény kifogástalan legyen. A … Olvass tovább A Innováció az ágyi poloska irtásban bejegyzés először agyipoloskairtasbudapest.hu-én jelent meg.

Az Alaptörvény feles többséggel történő módosítása szerinte nem megfelelő mód, ugyanis ez a jogelvekkel és a politikai normalitással is ellentétes. Azt gondolja, ha ez bekövetkezik, teljes instabilitás jön az országra.

Úgy gondolja, hogy ha ha jól kormányoz majd a jelenlegi ellenzék, akkor két év múlva lehet kérni egy felhatalmazást arra, hogy egy olyan alkotmányt készítsenek el, ami időtálló, és azokat a demokratikus elveket tartalmazza, amikre szüksége van ennek az országnak.

Gyurcsányt látja a legerősebbnek, de MZP karizmatikus stílusa elég ahhoz, hogy irányvonalat adjon egy politikai vonulatnak.

Az index.hu által közölt cikk itt olvasható

Címlapfotó:

Szijjártó Péter külügyminiszter a Parlamentben a Magyar–Kínai Barátságért Kitüntető Díjat adományozta Medgyessy Péternek, az MSZP–SZDSZ által támogatott volt miniszterelnöknek 2016-ban

READ  Magyarország szabad ország. Szabadabb, mint a nyugat

Az origo.hu, kormányközeli tulajdonosokkal rendelkező média meg is írta a véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .