MFB: zavartalanul folyik az uniós forrású hitelek kifizetése

Az európai uniós forrású hitelek folyósítása folyamatosan, fennakadás nélkül történik, a Magyar Fejlesztési Bank (MFB), illetve az MFB Pontok hálózatának minden ügyfele hozzájut az igényelt hitelösszeghez – tájékoztatta a bank szombaton az MTI-t.

    A közlemény szerint minden európai uniós forrású hitelprogram, így a Kamatmentes újraindítási gyorskölcsön, illetve az Energiahatékonysági hitelprogram esetében is folyamatos a hitelfolyósítás a szerződött ügyfeleknek, a vállalkozásoknak és a magánszemélyeknek is.


    A bank hangsúlyozta, hogy a sajtóban megjelent hírekkel ellentétben az MFB zavartanul folytatja a kifizetéseket az uniós hitelprogramjaiban. Pénteken több mint 5,85 milliárd forintot utaltak az MFB Pontok bankjainak, a végső kedvezményezetteknek a kifizetések folyamatosan megtörténnek – írták.


    Az MFB közölte: szeretné megnyugtatni minden, európai uniós forrású hitelprogramban szerződött ügyfelét, hogy nincs fennakadás a hitelek folyósítása során.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .