DK: csak egy kormányváltás mentheti meg a magyarok jövőbe vetett hitét

 A jövő évi kormányváltás az egyetlen, ami megmentheti a magyar családok „pénztárcáját” és jövőbe vetett hitét – jelentette ki a Demokratikus Koalíció frakcióvezető-helyettese.

    Bősz Anett pénteki online sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: megállíthatatlanul robog tovább az infláció, a drágulás jövőre még az ideinél is jobban érzékelhető lesz a boltokban.


    A politikus hozzátette: a DK és a Liberálisok egyértelműnek tartják, hogy az „Európa-rekorder” infláció és a forint mélyrepülése a kormány elrontott gazdaságpolitikájának egyenes következménye, amit az elhibázott jegybanki politika csak tovább erősített.


    Az infláció, különösen az élelmiszerárak emelkedése „özönvízként fogja elsodorni a nyugdíjemelést és a minimálbéremelést – állította a politikus. Bősz Anett ezzel kapcsolatban felhívta a figyelmet arra, hogy a jegybank várakozásai szerint az élelmiszerek áremelkedése 6,9 százalékra, vagyis az idei ütem duplájára gyorsul majd.

Kormányváltás Magyarország Politikai és közéleti hírmagazin

  • Még sem az lesz, mint amit ígértek
    by szerkeszto on 2024-04-23 at 11:53

    Csaknem 8000 négyzetméter nagyságú új szakrendelő, 5600 négyzetméteres piac, valamint 5300 négyzetméternyi városháza, ezen kívül mélygarázs, közösségi tér és nem The post Még sem az lesz, mint amit ígértek appeared first on Kormányváltás Magyarország.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .