DK: csak egy kormányváltás mentheti meg a magyarok jövőbe vetett hitét

 A jövő évi kormányváltás az egyetlen, ami megmentheti a magyar családok „pénztárcáját” és jövőbe vetett hitét – jelentette ki a Demokratikus Koalíció frakcióvezető-helyettese.

    Bősz Anett pénteki online sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: megállíthatatlanul robog tovább az infláció, a drágulás jövőre még az ideinél is jobban érzékelhető lesz a boltokban.


    A politikus hozzátette: a DK és a Liberálisok egyértelműnek tartják, hogy az „Európa-rekorder” infláció és a forint mélyrepülése a kormány elrontott gazdaságpolitikájának egyenes következménye, amit az elhibázott jegybanki politika csak tovább erősített.


    Az infláció, különösen az élelmiszerárak emelkedése „özönvízként fogja elsodorni a nyugdíjemelést és a minimálbéremelést – állította a politikus. Bősz Anett ezzel kapcsolatban felhívta a figyelmet arra, hogy a jegybank várakozásai szerint az élelmiszerek áremelkedése 6,9 százalékra, vagyis az idei ütem duplájára gyorsul majd.

Kormányváltás Magyarország Politikai és közéleti hírmagazin

  • Bödőcs Tibit kedveli a hatalom
    by szerkeszto on 2023-03-20 at 11:25

    Kinyomozta Torrente felügyelő Bödőcs nem arról híres, hogy a hatalom kegyeit keresi, mgis úgy tűnik kedveli a hatalom. Felújították a

14690cookie-checkDK: csak egy kormányváltás mentheti meg a magyarok jövőbe vetett hitét

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .