DK: csak egy kormányváltás mentheti meg a magyarok jövőbe vetett hitét

 A jövő évi kormányváltás az egyetlen, ami megmentheti a magyar családok “pénztárcáját” és jövőbe vetett hitét – jelentette ki a Demokratikus Koalíció frakcióvezető-helyettese.

    Bősz Anett pénteki online sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: megállíthatatlanul robog tovább az infláció, a drágulás jövőre még az ideinél is jobban érzékelhető lesz a boltokban.


    A politikus hozzátette: a DK és a Liberálisok egyértelműnek tartják, hogy az “Európa-rekorder” infláció és a forint mélyrepülése a kormány elrontott gazdaságpolitikájának egyenes következménye, amit az elhibázott jegybanki politika csak tovább erősített.


    Az infláció, különösen az élelmiszerárak emelkedése “özönvízként fogja elsodorni a nyugdíjemelést és a minimálbéremelést – állította a politikus. Bősz Anett ezzel kapcsolatban felhívta a figyelmet arra, hogy a jegybank várakozásai szerint az élelmiszerek áremelkedése 6,9 százalékra, vagyis az idei ütem duplájára gyorsul majd.

Kormányváltás Magyarország Politikai és közéleti magazin

  • Nem lehet büntetlenül
    by szerkeszto on 2022-05-21 at 10:49

    Novák Katalin köztársasági elnöki beiktatása után elég hamar begyűjtötte az első rosszpontot és persze Románia felől. Folytatva a Főnök stílusát a Facebook oldalán a Romániában élő magyar kisebbség felé közvetített ideológiai bejegyzése verte ki a biztosítékot. Köztársasági elnökként kiemelt feladatomnak tartom az összmagyarság képviseletét, így számomra nincs különbség a tekintetben, The post Nem lehet büntetlenül appeared first on Kormányváltás Magyarország.

Érdekel minket a Te véleményed is